Főoldal  »  Közvetített biztosításokKözvetített biztosítások_arrow_down  »  Fuvarbiztosítás

Fuvarbiztosítás

Melyik módozat érdekli Önt?

Szolgáltatásaink:
melyiket kívánja igénybe venni?

Kérjük fogalmazza meg egyedi, speciális igényét, kérdését és kérését:

Az ajánlatkérő adatai:
?
üzenetet is írokBalázs-Piri Emese

biztosítási tanácsadó

Balázs Piri Emese

Mobil:  06-20/319-7978
Fax:  06-76/ 483-295
E-mail:  b.emese@bag.hu
 
Regisztrációs szám: 107101064921

Fuvarbiztosítás, CMR biztosítás, BÁF

 

Fuvarbiztosítás

 

A nemzetközi és a hazai kereskedelemben a biztonságos áruszállításhoz a "fuvarbiztosítások" megkötése elengedhetetlen feltétel. Ezen biztosítások a fuvarozóknak nyújtanak biztonságot, illetve különböző engedélyek, jogosítványok kiváltásához elengedhetetlenek.

A vállalatokra, vállalkozásokra leselkednek olyan veszélyek is, amelyekre a klasszikus, általános vagyonbiztosítási módozatok nem nyújtanak megfelelő fedezetet.

 
CMR biztosítás
Nemzetközi fuvarozói tevékenység során a fuvarozót komoly felelősség terheli, amíg a rá bízott árut vagy eszközöket eljuttatja a címzettnek. Biztosításunk az áru átvétele és a címzettnek való átadása közötti időszakra jelent védelmet a fuvarozók számára.
 
Kinek ajánljuk?
 
Fuvarozóknak, akik nemzetközi fuvarozást is végeznek.
 
Mire vonatkozik a biztosítás?
 
Az áru részleges vagy teljes elveszésére, valamint az áru megsérülésére, ha a biztosított a CMR Egyezmény alapján kártérítési felelősséggel tartozik. (CMR-egyezmény a "Nemzetközi Közúti Árufuvarozási Szerződésről" szóló egyezmény. Az egyezmény minden olyan - az áruknak közúton díj ellenében történő szállítására szóló - szerződésre érvényes, amelyeknél az áru átvételének helye, illetve a kiszolgáltatásra megjelölt hely két különböző állam területén van, és ezek közül az egyik állam a CMR Egyezmény szerződője).
 
Alkuszirodánk, széleskörű ismeretekkel és szakmai tapasztalatokkal kínálja, és közvetíti sikeresen, a szállítmánybiztosítások színes kínálatát.


Partnereink: