Főoldal  »  Közvetített biztosításokKözvetített biztosítások_arrow_down  »  Szállítmánybiztosítás

Szállítmánybiztosítás kötése, internetes biztosításközvetítés, tanácsadás

Melyik módozat érdekli Önt?


Szolgáltatásaink:
melyiket kívánja igénybe venni?

Kérjük fogalmazza meg egyedi, speciális igényét, kérdését és kérését:

Az ajánlatkérő adatai:
?
üzenetet is írokMihályi Katalin 

cégvezető

 

Mobil:  20/ 479-9734
Fax:  06-76/ 483-295
E-mail:  mihalyi.katalin@bag.hu
 
Regisztrációs szám: 106061287821

Mozgásban az egész világ. Földön, vízen, levegőben.

 

Szállítmánybiztosítás

 

A kereskedelemben a biztonságos áruszállításhoz a szállítmánybiztosítások megkötése elengedhetetlen feltétel. A szállítmánybiztosítás a szállított árut biztosítja a felpakolástól egészen az áru leadásáig, az esetleges átpakolásokat is beleértve. A szerződést lehetőség van megkötni egy útra is, és keretszerződés formájában is. Utóbbi esetben nem kell minden egyes szállítmányt külön-külön bejelenteni. Minden biztosítónál külön köthető belföldi, illetve nemzetközi szállítmánybiztosítás, melyekhez kapcsolható szállítmányozói és a fuvarozói árukár felelősségbiztosítás (pl.: CMR).

 

A hazai biztosítók nemzetközi szállítmánybiztosítási feltételei általában igazodnak a nemzetközi biztosítási piacon alkalmazott londoni intézményes feltételrendszerhez (Institute Cargo Clauses - ICC) és a nemzetközi szokványoknak megfelelő kockázati köröket tartalmazzák. A szállított áru jellegétől, kárérzékenységétől, a csomagolás és szállítás módjától függően többféle biztosítási fedezet közül lehet kiválasztani a leginkább megfelelőt.

 

Alkuszirodánk, széleskörű ismeretekkel és szakmai tapasztalatokkal kínálja, és közvetíti sikeresen, a szállítmánybiztosítások színes kínálatát.Partnereink: